Vad tycker egentligen SD?

Nu är det snart val. Sverigedemokraternas EU-topp verkar göra bort sig gång på gång i TV. Inte insatt, verkar knappt veta vad partiet står för, osv. Se gärna denna video.

Förtidsröstning

Var nyss och förtidsröstade. Det är ju dags att rösta i EU-valet och för att slippa trängas med många andra på valdagen valde jag att rösta idag istället. Finns ju flera olika lokaler tillgängliga för detta. Det gick snabbt och smidigt - jag behövde inte trängas med någon annan alls. För att se vart din närmsta vallokal finns kan du gå in på www.val.se. Lycka till!

Intervju med Svenskarnas Parti

Hörde en intervju med en nisse från Svenskarnas Parti. En av de sjukare intervjuer jag hört, om man får uttrycka sig så. Inte en kille jag tycker ska ha någon slags inflytande.. alls. Lyssna här.

Valkompassen

Gjorde SVT's valkompass. Detta resultatet tror jag mer på än när jag gjorde Expressens eller vilken det nu var, där Moderaterna låg på förstaplats och Sverigedemokraterna tvåa. Uhm, tveksamt.. Såhär blev det i alla fall;
 
 

SD:s EU-topp dåligt insatt

Blev tipsad om en video igår som var underhållande, men samtidigt lite sorglig. En debatt mellan FP och SD i EU-frågor. Man ser hur dåligt insatt Kristina Winberg (SD) är i.. det mesta?
 
Se videon här.
Läs en artikel här.
RSS 2.0