Färdigrepeterat för idag

Nu har vi precis repat klart inför morgondagen. I alla fall för idag. Imorgon ska vi till lokalen där antimobbinggalan ska hållas några timmar tidigare för att repetera och soundchecka. Och vet ni vad jag hörde? Det är 45 anmälda! Uppenbarligen har närmare 40 personer anmält sig på bara några dagar - helt fantastiskt! Så det blir säkert strax över 50 personer imorgon. Nu blev jag faktiskt lite nervös..

Tillägg till förra inlägget

Ett tillägg till förra inlägget;
 
Vill inte alls nedvärdera betydelsen att Vetlandaposten skriver ett reportage om antimobbinggalan. Tycker det är jättebra att de uppmärksammar ämnet och i och med reportaget kommer många fler personer få ta del av kvällen. Utöver de ~25 personer som väntas komma på lördag får kanske något tusental (vet inte hur många som prenumererar på tidningen) ta del av händelsen. Och det är faktiskt inte fy skam!
 
Har dessutom förstått det som att tidningen själv tog kontakt med arrangören och bad att få vara med. Det pekar ju på att de bryr sig!

Antimobbinggala

På lördag ska jag medverka på en antimobbinggala! Och tidningen ska komma för att göra ett reportage!
 
Men.. det är inte så fabulöst som det kanske låter. Själva antomobbinggalan är i Korsberga, vilket är ett litet samhälle någon mil utanför Vetlanda. Tidningen som kommer är Vetlandaposten. Och det är inte speciellt många anmälda. Förra året har jag för mig att det var 45-50 stycken i alla fall som var där, nu är det inte i närheten lika många. Hur som, det är en fin sak och jag kommer gärna på anledningar till att ta på mig lite finare kläder. :-)
RSS 2.0